In verband met vakantie periode, showroom alleen geopend op telefonisch afspraak en bestellingen worden gewoon aangenomen.
Door Ervaring Super Inventief
Drive-in Service
C:\fakepath\cfakepathrestaurant-villa-voorstadjpeg-original.jpeg

Klaar terwijl je luncht!

Als eerste in Nederland kwam Desimatrassen in Nijmegen met de drive-in service. Vanuit heel Nederland, maar ook vanuit België en Duitsland komen onze klanten naar ons toe en maken wij het matras klaar terwijl zij wachten. Met het lunchplankje dat wij aanbieden wordt het wachten veraangenaamd.

Een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en daarna een gevarieerd lunchplankje opgediend uit meerdere keuzes met koffie, thee of melk bij Eethuis Villa Voorstad! Terwijl je geniet van een heerlijke lunch, maken wij in ons atelier de door jou samengestelde matras op maat klaar.

Gezien de beschikbaarheid van onze werktafels in ons atelier, kunnen wij 3 klanten per dag helpen met onze drive-in service.

Als je gebruik wilt maken van onze unieke service, verzoeken we je van te voren een afspraak te maken.
C:\fakepath\cfakepath20191220-140945jpeg-original.jpeg

Bel voor een afspraak

Onze matrassen zijn de goedkoopste omdat ze rechtstreeks uit ons atelier komen. Je bent altijd welkom om je te oriënteren of om even te wachten tot de matras voor jou binnen ongeveer 2 uurtjes op maat is gemaakt.

Wij maken het wachten voor jou aangenaam door je een voucher te geven voor een heerlijke lunch bij het eetcafe Villa Voorstad om de hoek.

Genieten staat nu eenmaal in ons woorden boek. Of het nu om de koffie of een matras op maat gaat
Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan:
06-50 44 44 88. Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco
Bel 06-50 44 44 88