Door Ervaring Super Inventief
Bekijk onze shop
Reviews
Eerdere reviews
M. van de Ven
-
Bootmatras laten maken was zeer snel klaar, alleen hebben we het matras nog niet kunnen gebruiken, boot ligt nog in de winterstalling.

Door alle coronamaatrdegelen hebben we het matras op de gok gekocht qua stevigheid, dus hopen dat het de juiste keuze is geweest.

Maar bij afhalen ook erg behulpzaam om matras in auto te krijgen.

Kunnen dit bedrijf dan ook aanbevelen.
schigt
-
super goede kwaliteit en goede service
John van Kaam
-
Wij hebben 25-11 bij Desimatrassen een nieuwe matras in het hefbed van onze integraalcamper laten maken, we werden heel hartelijk ontvangen en professioneel geholpen. Terwijl onze matras werd gemaakt gingen wij in de voorstad een heerlijke lunch gebruiken. Bij terugkomst op het bedrijf werd de matras er voor ons ingelegd. Na in totaal 3 uurtjes reden we met nieuw matras naar huis. Hoed af voor nl
...ieke
-
Super goede en betrouwbare firma , zowel qua produkten als qua leversnelheid , heel veel extra zorg , persoonlyk kontakt …….top dus
Roland van Mourik
-
Voor het wiegje voor mijn dochter zocht ik een koudschuim matrasje op maat. Hayco kwam op zaterdag speciaal voor mij naar de zaak. Het matrasje was na een paar dagen al gemaakt. Keurig afgewerkt met een hoes. Toen het iets te groot bleek te zijn, heeft Desi Matrassen het kosteloos geregeld, ook weer binnen een paar dagen. Mijn dochter slaapt er heerlijk op, Top gedaan Desi Matrassen!
Roy
-
Zeer goede service en snelle levering. Vooral de unieke design en hoge kwaliteit maakt mij zeer tevreden.
Demi
-
Ik heb bij desimatrassen online een dekbed besteld. Hele snelle levering en het dekbed is van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!
Burger
-
Hier een uitgeslapen bericht . Wij gebruiken onze caravan veel dus een ander matras was geen overbodige luxe .Met een goed advies van Desimatrassen hebben wij geen rugklachten meer . Het adres hebben wij ook aan diversen vrienden gegeven met goed resultaat.
Gelderblom
-
Nog net voor onze vakantie een 5-zone koudschuim matras besteld en opgehaald.

Prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Ik kan een ieder zo’n matras aanbevelen. Wij hebben er in ieder geval perfect op geslapen.
D.van.merkestijn
-
Na goede ervaringen met de aankoop van een matras in onze caravan vorig jaar,hebben wij na de voorjaarsvakantie besloten ook in ons “thuisbed”nieuwe matrassen te nemen.Het verschil,in uit gerust opstaan,was goed merkbaar,daarbij nog het belangrijkste,mijn rugklachten zijn praktisch verdwenen.Mijn complimenten voor de kwaliteit,adviesen, afhandeling en niet te vergeten de zeer aantrekkelijke prijzen van deze matrassen.Zeker een aanrader voor diegene met soort gelijke klachten zoals wij.

Nogmaals hartelijke dank.

Vrg,

Fam Merkestijn
Frederic
-
We hebben jaren getobd met de matras van onze Hobby 460Ufe caravan. Vorige maand besloten een DESI-matras 5 zone koudschuim te kopen. Alles voortreffelijk geregeld. Ik heb de matras in Nijmegen opgehaald. We zijn zojuist terug gekomen van vakantie in Italie. We hebben nog nooit zo goed geslapen in de caravan. Het was werkelijk waar een groot genot.

Dit hadden we veel eerder moeten doen!
paulussen
-
Onlangs nieuwe matras nasakoudschuim aangeschaft slaap nu al beter dan ooit

toen ik matras op ging halen kwam gesprek op mijn slaap apneu,tijdens dit gesprek over masker kwam idee om kussen te laten maken,nou dit is zelfs direct gerealiseerd,en ik kreeg hem gratis om uit te testen niks dan lof
Boot
-
Matras besteld op maat met schuine kanten voor onze camper. Bij aflevering tot onze grote schrik te klein, dus bellen is er iets fout gegaan, alles nog eens door gesproken geen probleem geef het matras maar weer mee aan de chauffeur morgen heeft u het goede matras in huis denk nog dat gaat niet lukken, en ja hoor de volgende dag staat de vrachtauto weer voor de deur en met het juiste matras mijn complimenten aan de goede service en de zeer snelle levering en ik zal iedereen die een nieuw matras nodig heeft doorverwijzen naar Ook de prijzen van de matrassen zijn vele malen lager dan bij de bekende beddenwinkels
Frans & Wilma Eijkelkamp
-
Hartelijk dank voor service ! Een topmatras voor een meer dan redelijk prijs Geweldig op geslapen. Wij zijn dank meer dan tevreden met dit nieuwe caravan matras. een aanrader voor iedereen die zijn carvanmatras moet vervangen. Top
Marjan Hasselberg
-
Wij willen Desimatrassen heel erg bedanken voor de super service!Een 5 zone matras bij Desi gekocht.Zijn 2 nachten met de caravan weggeweest en vonden het matras te hard. Na gebeld te hebben met ze kon mijn man de matras direkt omruilen voor een zachte zonder bijkomende kosten!!

Echt geweldig1 Als we ooit weer een matras nodig hebben komen we zeer zeker bij jullie terug, en zullen het tegen veel mensen vertellen en jullie nummer doorgeven!

Nogmaals bedamkt Rob en Marjan
Fam van Dijk
-
Hier weer een stel tevreden klanten van Voor in onze caravan een koudschuim mattras besteld op maat.Snelle levering en perfect op maat gemaakt.We hebber er heerlijk op geslapen en kwamen uitgerust en zonder pijn in onze rug uit bed.Heerlijk om weer eens goed geslapen te hebben.Voor ons bed thuis gaan we een traagschuimmatras bestellen,want het bevalt zo goed.Uit zeist de hartelijke groeten en bedankt voor de goede matrasservice.Gr v herre en ellen
robert
-
Zeer goede service en snelle levering.Twee traagschuimmatrassen met 5 comfortzones besteld en opgehaald.Na de meivakantie vonden wij ze ites te hard liggen en gebeld met desi matrassen.Geen punt hoor, de inleg van de matrassen werd gewoon tegen een zeer geringe vergoeding verandered naar soft en alles binnen een uur klaar.Top service en kwaliteit matrassen, zeker voor het betaalde bedrag.vOOR EEN IEDER DIE WEL LEKKER EN UITGERUST WIL TERUGKOMEN MET DE CARAVAN, BEVELEN IJ TENN ZEERSTE DIT BEDRIJF AAN.

bEDANKT VOOR ALLES. : )
Fam. Brand
-
Afgelopen week het bestelde 5 zone koudschuim matras opgehaald voor onze Hobby caravan 460UFE. Goede uitleg, vriendelijk bedrijf, prima prijs en snelle levering. Zelf opgehaald in Nijmegen (kan met gemak in de auto). We hebben er nog niet op geslapen, maar geen enkele twijffel hierover. Zodra we het in gebruik hebben genomen in juni melden we dit. Desimatrassen, voor iedereen aan te bevelen. Groet uit Purmerend
Henk van Wezel
-
Na aankoop van een matras voor een Hobbycaravan (frans model) zeer goed geholpen, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, en we zijn zeer gastvrij ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
Fam van der Kieft
-
Wij hebben een matras laten maken voor in onze caravan.

Het telefonische advies was prima en de snelle levering was geweldig!

We hebben er inmiddels een week lang heerlijk op geslapen. Een aanrader voor een prima prijs!
Wij krijgen een 4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 146 reviews)
5
79%
4
17%
3
3%
2
1%
1
0%