Door Ervaring Super Inventief
Bekijk onze shop
Reviews
Eerdere reviews
Frits Kok
-
Heel veel dank voor de snele reactie en juiste informatie. De levering van het op maat gemaakte matras is in alle opzichten perfect, zowel de maat (tot op de centimeter), kwaliteit.dit had ik niet verwacht aangezien andere leveranciers heel moeilijk deden bij het leveren van het matras voor mijn caravan Ook de bezorging exact op tijd.ondanks het wat moeilijk was om het mij te bezorgen het matras voldoet aan alle eisen om er goed op te slapen heb wat last van de rug maar na de eerste nacht slapen in de caravan geen last gehad bij het opstaan. Wij zullen Uw bedrijf dan ook met een gerust bij iedereen aanbevelen en zullen zeker in de toekomst als het nodig is weer van Uw diensten gebruik maken
Boerboom
-
Naast kwaliteit en prijs weet Desimatrassen wat goede services en nazorg is!
Steenis
-
We zijn blij met ons nieuwe matras.Het past perfekt in onze knaus sheers en het slaapt heerlijk.

Niet meer uit een kuil kruipen maar gewoon lekker wakker worden.Desimatrassen heeft er wat moois van gemaakt en voor een mooie prijs. bedankt Cor en Tosca
J. Verlaan
-
Goedemiddag,

Geprobeerd u te bellen maar er werd nietopgenomen.

Wij zijn op zoek naar een matras voor een Knaus 495f caravan.

Misschien kunt u contact opnemen om ons inlichtingen te verschaffen?

Vr.Gr. Jellie Verlaan
Fam. Bouwman
-
Na een aantal nachten kunnen we alleen maar aangeven dat we heel erg tevreden zijn met onze 2 Lord pocket nasa matrassen en de 2 tempur kussens. We hopen dat we lang plezier mogen hebben van onze aankoop!
Fam. Brand
-
Zoals eerder beloofd onze reaktie op het aangeschafte matras voor onze hobby caravan 460UFE met Frans bed. Na het plaatsen (past perfect) en in gebruik te hebben genomen, en er nu bijna 14 nachten op te hebben geslapen, alleen maar positief. Een echte aanrader! Geen dag, maar zeker geen nacht spijt van gehad. Desi matrassen heeft bijgedragen aan een fijne caravan vakantie.

met vriendelijke groet,

Carla en Ger Brand
Schilperoort
-
Na telefonisch contact een goed advies 2 matrassen voor de caravan Hobby 450 UF besteld en snel afgeleverd heb er 19 nachten goed op geslapen en ben vol lof voor desimatrassen voor de goede service en op maat gemaakte matrassen. Een aanrader voor iedereen.

met vriendelijke groet

Fam Schilperoort 
Holstege
-
2 weken voordat we op vakantie zouden gaan, gebeld met desi matrassen! Ik vroeg of we preciese maten meosten opgeven voor onze caravan een hobby 460 ufe van 2006! Er werd ons verteld dat dit niet nodig was omdat de maten bekend jzijn bij desimatrassen! Maar met devakantie voor de deur, moest het allemaal wel snel! Meneer heeft gebeld naar de fabriek of er nog 1 op voorraadwas, maar dat was niet het geval, toch heeft hij er voor gezorgd dat wediezelfde middag nog het matras op konden halen bij zijn huis in Nijmegen. Super snel enwat een service! In,iddels hebben we een fantastische vakantie achter de rug, waarbij we het matras drieweken tot grote tevredenheid hebben gebruikt, heerlijk geslapen!! Dus niets dan lof voor Desimatrassen! Een super goede service voor een uitstekende prijs een hele goede kwaliteit!
Ellie
-
Heel veel dank voor de uitgebreide informatie. De levering van het op maat gemaakte matras is in alle opzichten perfect, zowel de maat (tot op de centimeter), kwaliteit. Ook de bezorging exact op tijd. Wij kunnen Uw bedrijf dan ook met een gerust bij iedereen aanbevelen en zullen zeker in de toekomst weer van Uw diensten gebruik maken.
sandra en Manfred
-
In augustus een matras op maat besteld bij jullie,service buitengewoon goed.

Inmiddels al op het matras gelegen en dit lag heerlijk.

Wij hebben zelf een waterbed thuis en hoefde niet te wennen aan deze matras.

Bij de volgende bestellen wij weer bij jullie.
yvonne
-
Mijn dank is groot,

voor 4 jaar terug heel duur matras gekocht na 1 jaar was mijn rugpijn weer terug. Iedere morgen uit bed kruipen ik had zo iets vsn zal aan mij liggen; duur matras. Tot ik niet meer kon en daar ging ik naar Desimatras na 3 dagen nog steeds pijn, maar matras werd omgeruild. Maikel zei we blijven door gaan tot je geen pijn meer heb.

En ja hoor. Heb geen rugpijn meer. Ik heb meer energie nu. Super.

Hartelijk dank hier voor.

En heel veel succes met het bedijf.

Hartelijke groetjes Yvonne
Fam. van der Tuin
-
Ook wij hebben een matras besteld voor onze Hobby caravan 460 UFE uit 2006 en ik sluit me volledig aan bij alle positieve reacties.

De service en prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Wij zijn net terug van 3 weken vakantie en het matras is super !!.

Echt een aanrader !!!!!!!!!
john en esther bartels
-
woensdagochtend gebeld,graag van een 2 persoonstopper 2×1 persoons topper maken,een half uur later al opgehaald en s’avonds om 20.00 uur weer keurig vermaakt thuisbezorgd,tegen een goede prijs.

service geweldig!!!!john en esther
Fam.Joziasse
-
Ook wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe matras.Eindelijk weer eens lekker slapen s,nachts , en de volgende morgen geen last van je rug.!!!

Bedankt voor de goede service
noor
-
Prima geholpen door Haiko…zeer geduldig n neemt rustig de tijd om uit te leggen n gunt je de tijd om keuze te maken. Ook staat hij open voor alle vragen hoe uitgebreid het ook is.

Dubbel nasa pocketvering matras genomen n in 1zin: zalig om op te liggen n slapen!

Dank aan desi team.
Janet
-
Wij hebben een fransbed matras laten maken voor in onze caravan. Prima service en snel klaar. Bellen en altijd iemand aan de telefoon en goede tijdafspraken. Ziet er perfect en mooi afgewerkt uit. Super!
fam van welie
-
hallo we hebben maandag bij julie een matrasgekocht 180 bij 200.

Hij licht supper en de kussen ook.

Nog bedankt voor de goede snele surves.

gr fam van welie
Ger Boer
-
Hoi beste mensen bij Vandaag bij jullie geweest i.v.m. een klacht en dat kan overal gebeuren. Echter geen probleem voor Desimatrassen probleem snel en correct verholpen en wel meteen een nieuwe matras en voor het geleden ongemak kregen we nog twee hoofdkussens gratis!! Kortom prima service en prima prijzen passend bij goede kwaliteit. Een voorbeeld voor de grote jongens waar de matras al snel het drie dubbele kost.Zeker een aanrader. Goed zo!!!!
Angelique en Nic
-
Hallo allemaal!

Vandaag hebben we onze caravan opgehaald uit de stalling!

We hadden een koudschuim matras besteld en opgehaald, maar we wisten nog niet of hij ook paste…Nou precies goed! En hij ligt heerlijk!

Ik moet zeggen we hebben de bestelling en levering ervaren als zeer prettig! Vriendelijk behulpzaam, geduldig en met goede en duidelijke uitleg!Bovendien een supersnelle levering! Voor ons het adres voor vrienden, bekenden en evt. voor ons zelf in de toekomst!Bij deze….Hay bedankt voor alles! Wij zijn erg blij met de nieuwe matras. Groetjes….Nico en Angelique uit Venlo
Marcel en Wendy
-
Ook wij hebben een koudschuim matras op maat voor onze caravan laten maken. Maten doorgegeven en de week erop werd het matras geleverd. Ziet er erg goed uit, past precies in het franse bed en ligt uitstekend. Ik wil graag Desimatrassen bij deze bedanken voor de goede en snelle service. Gr Marcel en Wendy
Wij krijgen een 4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 146 reviews)
5
79%
4
17%
3
3%
2
1%
1
0%