Door Ervaring Super Inventief
Bekijk onze shop
Reviews
Eerdere reviews
Peter
-
De op maat gemaakte koudschuimmatras voor onze camper met queensbed past tot op de centimeter nauwkeurig!! Super vakwerk en een prachtige kwaliteitsmatras, heel erg bedankt.
Kropman
-
Voor onze boot waren wij op zoek naar degelijke en betaalbare matrassen op maat gemaakt. Natuurlijk heb je bij een boot geen standaard maten en de matrassen moesten ook nog eens schuin weglopen. “Geen enkel probleem” was jullie antwoord. En jullie hebben het gefikst. Prachtig passende matrassen liggen nu bij ons te pronken in de punt van onze boot.

Ook buiten kantoortijden zijn jullie prettig bereikbaar. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste advies en vlotte afhandeling!Tot een volgende keer!

Groeten Rene en Margreet
Karin
-
Wilde even laten weten dat de matras voor onze caravan helemaal top ligt….hij slaapt lekker ..de maten zijn helemaal top.

Een heel goed adres voor caravan matrassen.
Twan Bens
-
Zojuist de op maat gemaakte matrassen in de caravan gelegd. Paste perfect! Uitstekend advies en service van Haico bedankt voor de snelle levering.
Anouk lvr
-
Net terug van onze bootvakantie met het speciaal op maat gemaakte kussen voor de aangepaste stoel van onze gehandicapte dochter. ontzettend bedankt voor jullie inzicht en snelheid waarmee dit gemaakt is, ze heeft genoten!

top!
Toonen
-
Op 23-6-2010 j.l gebeld met Desimatrassen om uitleg te krijgen over 2 een persoons matrassen.Eeen zeer duidelijke uitleg gehad en meneer kwam ook bij mij langs die zelfde ochten omdat hij toch langs ons huis kwam om een van die matrassen te laten zien. Deze heb ik toen ook direct genomen en werden die zelfde dag in de middag al bij mij thuis bezorgt. Dat alleen al is al top waar heb je tegenwoordig nog zoon service.

Nou we zijn een week verder met het slapen op deze 5 – zonen koudschuim matrassen en we slapen heerlijk. Met vriendelijke groet Willemien.
Nederland
-
Vandaag de nieuwe matras voor onze Hobby 560 caravan opgehaald. Een moeilijk aan te komen maat met zo’n frans bed maar de matras van Desimatrassen past precies. Ik ben er erg blij mee ook vanwege de prijs.
Gijs van Bruchem
-
In juni tijdens onze vakantie kwamen de veren van het matras, van onze hobby 460ufe(frans bed), er doorheen. Niet prettig voor het vakantiegevoel. Gebeld met Afspraak gemaakt voor de volgende dag en daar gelijk een matras gekocht. Achteraf vonden wij het matras iets te breed waardoor het te strak in de bak zat. Geen enkel probleem. Terug geweest en het matras is aangepast naar onze wensen. Ze zijn er nog. Ondernemers die meedenken en de wens van de klant aanvoelen. Onze complimenten. Een prima prijs en kwaliteit verhouding met maximale service.
Fam. van Hal
-
Nou eindelijk zelf inmiddels ook 2x op onze nieuwe 5 zone koudschuim matrassen gelegen aan boord. Het ligt geweldig! Zelfs tien keer beter dan thuis! De matrassen zijn pefekt afgewerkt en de maten en alle hoeken kloppen helemaal. We slapen er perfekt op, dus nog onze hartelijke dank voor de adviezen! We nemen binnenkort weer even contact op we willen thuis ook graag net zo lekker liggen!

Groeten Lobke en Jeroen
Pieter
-
Fantastisch en ook eenvoudig. Thuis bij de heer Hendriks het matras opgehaald. Mijn echtgenote en ik zijn heel te vreden over het matras.Wij hebben een nieuwe Byerland en het pocketvering matras is van minder kwaliteit. Met de 5-zone koudschuim hebben we zeker een juiste beslissing genomen.Nogmaals bedankt voor de geweldige service.
A. Lunenborg
-
Matras gekocht voor onze Hobby 460 Ufe. Perfecte service.
violier
-
wij hebben ook gekozen voor

zeer goede behandeling van klanten

bellen mailen en de eindservice alles op maat. Hetzelfde als de matrassen alles kan op maat.

en het zijn nog dikke matrassen ook, kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs

wij wensen desimatrassen veel klanten toe, ze verdienen het
Wijmie
-
Afgelopen woensdag ons matras gehad voor de caravan. Snelle levering maandagochtend besteld en woensdag werd hij bezorgd. Gelijk op ons bed gelegd en we zijn toen maar gelijk gebleven voor een lekker lang paasweekend. We hebben heerlijk geslapen en ik heb die ochtend weer voor het eerst sinds lange tijd tot 10 uur uitgeslapen. De volgende nachten ook heerlijk geslapen. Voor mijn rug artrose heb ik een goed matras nodig en die heb ik bij jullie gevonden en ook nog voor een betaalbare prijs.
Fam Lier
-
Ons matras is net afgeleverd, ligt goed en is van goede kwaliteit en dat met een goede service en een schappelijke prijs!

Hier kunnen we jaren goed opslapen in onze caravan.
Familie Bakens
-
De aankoop van 2 matrassen van 70×180 met een topper van 140×180 blijkt een uitstekende keuze. Ook de aflevering vanuit Nijmegen op de camping in Brouwershaven (Zeeland) was perfect, inclusief tijdige telefoontjes over het precieze tijdstip. Van tevoren is telefonisch enkele maken contact geweest. Dat leidde keer op keer tot zeer praktische en reele adviezen van de producent/leverancier. Kortom: Desi Matrassen is een aanrader voor iedereen die matrassen-op-maat nodig heeft, tegen schappelijke prijzen en inclusief uitstekend advies!
Caroline
-
Na een paar jaar op een hobby-matras met rugpijn, nu een matras van

Perfecte pasvorm, goed en vriendelijke advies en snelle levering voor een betaalbare prijs.

Wij kunnen Desimatrassen aanraden.
Anna Boeijen
-
Bedankt voor een super goed matras we slapen er heerlijk op en geen rugpijn meer!! Het matras paste perfect in onze boot heeeeel erg superrrrrrrrrrrr.!! echt vakwerk.
Fam van Hal
-
Wij hebben ook Desimatrassen via marktplaats ontdekt en wilden graag voor onze boot nieuwe matrassen hebben. Deze lagen er al meer dan 20 jaar in. Omdat er nogal wat hoeken en rare kanten inzaten hebben we een schets gemaakt en ingescand en via de mail een offerte ontvangen. Vervolgens kort erop een afspraak gemaakt om onze matrassen te brengen als mal. Mijn schoonouders hoorden van de prijs en zijn ook in het bezit van een boot en ook zij wilden direct een nieuw matras hebben. Dus Dhr Hendriks gebeld en op naar Nijmegen. We hebben ze op een maandagavond besteld en tegen een kleine vergoeding op de donderdagavond geleverd gekregen via een koerier! Het ziet er perfekt uit, mooie dikke tijk eromheen en mooi gestikt. Mijn schoonouders hebben het pinksterweekend er al op geslapen en ze liggen heerlijk! Beter dan alle jaren ervoor! Omdat wij nog bezig zijn met onze boot kunnen we pas volgend weekend passen en proefliggen maar tegen die tijd zal ik weer een berichtje plaatsen. Gr Lobke
Jan de Graaff
-
vandaag het bed voor onze caravan gehaald ben er va overtuigd dat het goed is Want we slapen al 3 weken op een nieuwe matras van DESIMATRASSEN zeer goed en perfect passend Alle lof voor dit bedrijf komen hun afspraken na en leveren een zeer goed product Mannen ga zo door : ) : ) : )
Frans
-
Goedendag,

Op de zoektocht naar nieuwe matrassen voor in de caravan kom ik ook Desimatrassen tegen. De beoordelingen zijn louter positief. Wat mij hierbij alleen opvalt, is dat dit voornamelijk de advisering en levering betreft. Slechts een enkeling schrijft dat hij/zij er tijdens een (korte) vakantie lekker op heeft geslapen. Ik ben echter benieuwd naar de beoordelingen van mensen die langer dan een korte vakantie op de matrassen hebben geslapen. Hoe is hun ervaring? Hoe zijn de matrassen na 2-3 jaar? Ben benieuwd naar deze ervaringen.
Wij krijgen een 4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 146 reviews)
5
79%
4
17%
3
3%
2
1%
1
0%